Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu
Vi gjør oppmerksom på at kinobilletter ikke kan reserveres, men kan kjøpes på nettsidene våre, i app, i kiosk eller på en av våre automater.

Klikk her for kjøp av kinobillett

Billetter kan kjøpes på nett hele døgnet, i billettautomat på kinoen, i vår mobilapplikasjon samt i kiosk i våre åpningstider.

Har du kjøpt kinobillett(er) på nett eller via app, trenger du ikke å hente ut ordinære billetter – det er bare å møte i billettkontrollen enten med papirutskrift eller med mobiltelefon. Husk bare at da må du være innlogget når du kjøper billett 
Les mer om vår nye nett og app løsning
her 

Reservering:
Vi reserverer ikke kinobilletter, med unntak av ledsagerbilletter og rullestolplass. Om ledsagerbillett blir kjøpt som ordinær billett på nett har vi ikke muligheten til å omgjøre dem til ledsagerbillett i ettertid. For å hente ut ledsagerbilletter må det fremvises gyldig ledsagerbevis over disk.

Gavekort:
Du kan kjøpe Kinogaven i kiosk eller på nett http://kinogaven.aurorakino.no
Kortet kan benyttes til kjøp av kinobilletter og varer i kiosk og kafé

Billettkategorier:
Ordinær: For alle
Barn: Gyldig for 1,5 -14 år på forestillinger frem til klokken 19.00. Etter dette må barn kjøpe ordinær billett.
Honnør: Fra fylte 67 år eller ved fremvisning av honnørbevis i innslipp.
Ledsagerbillett: Kan fås ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis kun over disk.
Familiebillett: Minimum fire stykker, der minst en og maks to voksne er en del av gruppen. Tilgjengelig på forestillinger frem til klokken 19.00. Barn i denne kategorien må være fra 1,5 til 14 år.
Norgesbillett: Kan løses ut over disk og på nett. Disse billettene gjelder for ordinære visninger og ordinære seter, men kan oppgraderes til recliner mot et mellomlegg (kun i kiosk).
Firmabillett: Kan kun løses ut over disk. Disse billettene gjelder for ordinære visninger og ordinære seter, men kan oppgraderes til recliner mot et mellomlegg (kun i kiosk).
Aurora kino fribillett: Kan kun løses ut over disk. Kan oppgraderes til recliner mot et mellomlegg.

Ta gjerne kontakt med Aurora kino om du har spørsmål.
Tlf: 90 88 99 00
E-post: post@aurorakino.no

{{loaderText}}