Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu
Vi gjør oppmerksom på at kinobilletter ikke kan reserveres, men kan kjøpes på nettsidene våre, i app, i kiosk eller på en av våre automater.

Klikk her for kjøp av kinobillett

Billetter kan kjøpes på nett hele døgnet, i billettautomat på kinoen, i vår mobilapplikasjon samt i kiosk i våre åpningstider.

Har du kjøpt kinobillett(er) på nett eller via app, trenger du ikke å hente ut ordinære billetter – det er bare å møte i billettkontrollen enten med papirutskrift eller med mobiltelefon. Husk bare at da må du være innlogget når du kjøper billett. 
Les mer om vår nye nett og app løsning
her 

Reservering - Ledsager
Vi reserverer ikke kinobilletter, med unntak av ledsagerbilletter og rullestolplass. Om ledsagerbillett blir kjøpt som ordinær billett på nett har vi ikke muligheten til å omgjøre dem til ledsagerbillett i ettertid. For å hente ut ledsagerbilletter må det fremvises gyldig ledsagerbevis over disk.

Det finnes dessverre ikke noe system for å verifisere kjøp med ledsagerbevis over nett.

Gavekort
Du kan kjøpe Kinogaven i kiosk eller på nett http://kinogaven.aurorakino.no
Kortet kan benyttes til kjøp av kinobilletter og varer i kiosk og kafé.

Billettkategorier
Ordinær: For alle.

Barn: Gyldig for 1,5-14 år på visninger frem til klokken 19.00. Etter dette må barn kjøpe ordinær billett.

Honnør: Fra fylte 67 år eller ved fremvisning av honnørbevis. Honnørrabatt gis kun til innehaver av honnørkort, dvs. man får honnørrabatt for én billett per honnørkort.

Ledsagerbillett: Kan fås ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis kun over disk.

Familiebillett: Minimum fire stykker, der minst en og maks to voksne er en del av gruppen. Tilgjengelig på forestillinger frem til klokken 19.00. Barn i denne kategorien må være fra 1,5 til 14 år.

Ung Kulturrabatt: For ungdom fra 13 år til 19 år. Husk legitimasjon ved kontroll i innslipp.

Norgesbillett: Kan løses inn over disk og på nett/app. Disse kupongene gjelder for ordinære seter, men kan oppgraderes til recliner mot et tillegg (kun i kiosk).

Firmabillett: Kan kun løses inn over disk. Disse billettene gjelder for ordinære seter, men kan oppgraderes til recliner mot et tillegg (kun i kiosk).

Aurora kino fribillett: Kan kun løses inn over disk. Kan oppgraderes til recliner mot et tillegg (kun i kiosk).

Kinoklubb: Velg forestilling, velg billettkategorier og ønsket seter. Trykk deretter "Gå til betaling" og trykk på boksen som heter "Bruk gavekort/verdikode/kinoklubb/norgesbillett". Fyll inn din Kinoklubb-kode i feltet for "Gavekortnummer" og ingenting i feltet for PIN-kode. En Kinoklubb-kode er gyldig for én billett. Har du medlemskap for to billetter må du fylle inn to Kinoklubb-koder etter hverandre. Du finner mer informasjon om Kinoklubb her og visninger som er satt opp der du har mulighet til å benytte medlemskapet på her.

Ta gjerne kontakt med Aurora kino om du har spørsmål.
Tlf: 90 88 99 00
E-post: post@aurorakino.no

{{loaderText}}