Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Barvisninger

Åpent 17.30-23.30 fredag og lørdag

Velkommen til Aurora Bar!

Baren ligger i samme etasje som alle våre saler, har plass til over 40 personer og ligger i enden av gangen i retning sal 5 og 6 når du kommer ned trappa til salene. Det er mulig for alle kinogjester over 18 år med billett til samme dag (uansett sal) å rusle en tur innom baren. Kjøper du billett til forestilling markert med "Barvisning 18 år" kan du også kjøpe med deg drikke inn i salen. Dette gjelder hovedsaklig sal 5 og sal 6 Luksussalen.

Billetter markert "Barvisning 18 år":
Kjøper du billetter til en visning markert "Barvisning 18 år" er det 18 års grense på selve visningen og du blir spurt om legitimasjon ved innslipp til salen. 

Åpningstider i baren:
Fredager og lørdager 17.30-23.30 for alle kunder (må være fylt 18 år) med gyldig billett til en av kveldens forestillinger i uansett sal.
Filmer markert med servering som går i sal 6 og sal 5 har mulighet til å ta med seg drikke inn i salen under filmen.

Kinoprogram
poster
play
Babylon
4.7 fra 3 brukere

15 år | 3t 08m | drama

Feb. 10
Feb. 11
poster
play
Magic Mike's Last Dance

9 år | 1t 52m | komedie, drama

Feb. 10
Feb. 11
poster
play
The Banshees of Inisherin
4 fra 3 brukere

15 år | 1t 54m | drama

Feb. 10
Feb. 11
poster
play
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

12 år | 2t 04m

Feb. 15

Kinobursdag og utleie:
Den er også mulig å leie både til kinobursdager, bedriftsvisninger/presentasjoner og generell utleie. Baren er ypperlig egnet til en privat samling av gjester til en kinobursdag før filmen starter eller som møteplass i forbindelse med en bedriftsvisning, kick-off eller produktlanseringer der både mat og drikke kan serveres til f.eks. forretningsforbindelser og ansatte før ferden går videre inn i kinosalen der ønsket film vil bli vist. I baren finnes en dedikert pc med full internett-tilgang og med trådløs styring som kan brukes til å vise f.eks. Powerpoint-presentasjoner, video, bilder, osv. på en 65 tommers LED-skjerm. Det er også fullt lydanlegg der man kan ta med seg egen musikk for å skape den rette stemningen eller man kan velge musikk blant våre spillelister.
Vil du lese mer om kinobursdag trykk her og for mer informasjon om utleie trykk her.

{{loaderText}}