Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Tre nøtter fra Tromsø i Tre nøtter til Askepott

Tre nøtter til Askepott har tre viktige elementer i seg fra Tromsø!

12. november har den nye norske storfilmen Tre Nøtter til Askepott premiere!

På Aurora kino Fokus oppfordrer vi til å pynte seg med sitt fineste ball-antrekk og krone er lov 😊 men alle kan komme akkurat sånn de er også. Jula er startet på kino, og her skal vi bare kose oss !

I utstillingen hos oss på Fokus kan du se de glassblåste istappene til Blåst og ringen fra Rein Love 

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av julens årlige nasjonaltradisjon. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.

Ikke bare er filmen veldig god, men den har også ett Tromsøpreg over seg, som vi kaller det Tre nøtter fra Tromsø!

Det er Tromsø sin egen Cecilie Mosli som har regien på denne norske versjonen av vår alles kjære Tre nøtter til Askepott som de fleste har kost seg med julaften morgen i en årrekke. Det har hun gjort med stor suksess! Filmen har eget preg, men samtidig kjente elementer fra originalen som vi kjenner den. Dette er en film for små og store prinsesser og prinser – ja til og med for onde stemødre... Mosli har hatt flere store roller både på film og teater i tillegg til regijobben etter at hun var ferdig på Kongsbakken videregående skole her i Tromsø.

Men ikke nok med det! Det er så stas at 2 lokale Tromsøbedrifter har levert produkter som brukes i filmen.

 Silja Skoglund fra det anerkjente Blåst er kjent for å blåse magiske produkter. Hun har laget lysekronen som henger på slottet i filmen. Silja og Blåst leverte totalt 131 munnblåste istapper til filmen.

Rein Love i Storgata har laget RINGEN! Ringen som prinsen skal gi til sin utkårede prinsesse på ballet. Ringen har den kjente Reinlove logoen på seg.

Blåst stiller mannsterk på premieren 12. november, da blir det vinterstemning på kinoen – vi håper dere også kommer!

https://www.blaast.no/video

https://reinloveclothing.com/

https://fokus.aurorakino.no/f/tre-notter-til-askepott/98

reklame
{{loaderText}}