Sommertilbud i Kinoklubb Norge

Nå får våre gjester sommertilbud på innmelding i Kinoklubb Norge! Se ca. 10 utvalgte kvalitetsfilmer i året hos oss til halv pris. Du får to medlemskap til kun kr. 99,- (ord. 149,-)!

Bruk rabattkoden AURORA ved innmelding på kinoklubb.no eller gå direkte til innmelding HER

Du betaler kr. 99,- for det første medlemskapet og får så et gratis medlemskap som du kan gi bort til en venn.

Kommende filmer:

24. august: EN DOMMERS DILEMMA
Vi kjører i gang høstens program med en sterk film med Oscarvinner Emma Thompson i hovedrollen. Hun er en høyesterettsdommer som blir stilt overfor valget mellom å tvinge 17-åringen Adam til å motta livreddende blodoverføring og å la ham og foreldrene få lov til å motsette seg behandlingen av religiøse hensyn.

26. oktober: MORDENE I KONGO
I oktober kommer endelig det som kanskje blir høstens mest omstridte film. MORDENE I KONGO er en historie de fleste i Norge kjenner til, og forventningene er høye til filmen som har Tobias Santelmann og Aksel Hennie i hovedrollene.

1. juledag: SONJA
Året rundes av med en virkelig godbit om en av Norges største internasjonale stjerner, Sonja Henie. Her blir det masse glitter og glamour, men også tøffe nedturer og personlige tragedier. Filmen handler om Henies voksne liv fra starten av Hollywood-karrieren. Som skuespiller og isshowartist var hun utrolig populær, og på et tidspunkt var hun den best betalte skuespilleren i Hollywood.

Flere høstfilmer som medlemmer i Kinoklubb Norge kan se til halv pris publiseres om kort tid.