Seminarer, møter og konferanser

Våre kinosaler er gode arenaer for for seminarer, konferanse- og møtevirksomhet. Vi har egnede lokaler for både større og mindre grupper, og våre fasiliteter tilrettelegger for den perfekte opplevelsen for alle deltakerene!

 

Med en kapasitet på 936 deltakere fordelt på 6 saler er våre lokaler tilgjengelige for både små og større arrangementer. Våre saler er konstruert for at alle skal se og høre like godt, noe som gir en utmerket opplevelse for alle deltakerene, også for de som sitter bakerst. Fra behagelige seter er alt fra powerpoint-presentasjoner til velproduserte videoer en opplevelse å se på et stort lerret. I tillegg er det selvfølgelig mulig å kombinere det faglige med en kinovisning på slutten av dagen, en sikker vinner enten dere har hatt fagdag eller personalmøte!

 

Alle våre saler er utrustet med mikrofoner og tilkobling til både vår prosjektør og vårt lydsystem. I tillegg er det naturligvis Wi-Fi tilgjengelig i alle salene, og en dedikert tekniker er behjelpelig for alt av spørsmål som skulle oppstå. Ved behov har vi og en rekke samarbeidspartnere vi har gjennomført alt fra filmfestival til konferanser med, det tekniske skal alltid være en selvfølge ved gjennomføring av et arrangement hos oss.

 

Ønsker du servering-  enten det er behov for morgenkaffen, lunsj eller noe forfriskende på slutten av dagen tilbyr vi produkter fra vår egen kiosk og kafe. Vi har og en egen bar som kan benyttes.Ønsker du catering er Kjøkkensjefen en god samarbeidspartner.

 

Ta kontakt så lager vi ett tilbud utfra ditt behov på booking@aurorakino.no