Medarbeidere søkes!

Aurora kino Fokus søker nye hyggelige medarbeidere til vår kiosk og kafé, samt nye kontrollører og bursdagsverter.

Vi ønsker å gi kinopublikummet og kafégjester god service og en fantastisk opplevelse både før og under filmen. Vi trenger nye ansatte til en rekke posisjoner for å klare å gjennomføre akkurat det. Om du bli ansatt hos oss vil du få allsidige arbeidsoppgaver og mye erfaring. Vi søker både deltidsansatte og tilkallingsvikarer og arbeidstiden er stort sett helg og kveld. I kaféen søker vi også deg som kan jobbe dagtid.

Kioskmedarbeider
Kinoturen er ofte en totalopplevelse som består av mer enn å se film. Snop er ofte en viktig faktor til at kunden skal kunne ha den ultimate kinoopplevelsen. Kiosken bidrar til å gi kunden det de forventer av kinoturen, både i form av snop og service. I kiosken gjør du alt fra å lage godt popcorn til kundene, ta varestabling til kassearbeid. Det er din jobb å sørge for at våre gjester får den gode opplevelsen før de går inn i salen og den servicen de trenger rundt billettsalget. Stillingen passer seg best for deg som er 18+ og vaktene varierer fra 4,5-7,5 timer

Kafémedarbeider
Vi elsker å kunne tilby våre besøkende en ekstra opplevelse. Kaféen vår er et tilbud for de som ønsker en koselig kafétur før kino eller som rett og slett bare vil nyte fritiden sin på kafé. Vi er opptatt av kvalitet i våre produkter og service til våre kunder. Som kafémedarbeider vil du fokusere på produksjon av våre produkter, kaffelaging, kassearbeid og renhold. Har du erfaring fra kaffelaging og kaféarbeid er dette å foretrekke for en ny kafémedarbeider, men ikke et krav. Stillingen passer seg best for deg som er 18+ og vaktene varierer fra 6-7,5 timer.

Bursdagsvert
Vi har høyt fokus på de gjestene som har valgt å feire deres spesielle dag hos oss også får den ultimate kinoopplevelsen. Vil tilbyr bespisning i vårt bursdagsrom for de som ønsker en litt større bursdagsfeiring. Som bursdagsvert vil du forberede bursdagen, ta imot gjestene, servere pizza, ta dem på snoprunde gjennom kiosken og følge dem ned i salen. Det er ditt ansvar å sørge for at bursdagsfeiringen blir komplett! Stillingen som bursdagsvert passer best for deg som er mellom 15-18 år og vaktene varierer fra 3-6 timer.

Kontrollør
Kontrollørene er nøkkelen til at salene ser fine ut, foajeen ser ryddig ut og at kunden får det siste smilet før de går inn på film. Ved innslippet utenfor salene våre river vi billetter og guider kunden til riktig sal. Kontrollørene har også ansvar for å rydde salene, sjekke automatene, bytte plakater og bygge standee’er. De har en allsidig rolle her på kinoen og sørger for at kundearealet ser bra ut. Stillingen som kontrollør passer best for deg som er 18 + og vaktene varierer fra 6-7 timer.

Vi kan tilby:
Gode kolleger Selvstendig og variert arbeid
Gunstige fordeler på kino
Mulighet til å utvikle ferdigheter
Tarifflønn

Vi søker deg som:
Kan jobbe kveld og helger (evt. også dagtid i kafé)
Ønsker å gi kunden en uforglemmelig kinoopplevelse
Er smilende og positiv
Er ansvarsbevisst og løsningsorientert
Brenner for å yte god service
Kan stille på tilkalling

Ønsker du å bidra med dette kan søknad og CV sendes til kafe@aurorakino.no. Søknadsfrist er 05. august og opplæring vil starte i august, alt ettersom hva som passer deg og oss best.