Den STORE Kinodagen 2017

Som alltid feirer vi den STORE Kinodagen første lørdag i november med halv pris på alle visningene, og i tillegg fortsetter vi med suksesskonseptet natt-maraton fra fredagskvelden til lørdags morgen.

Den STORE Kinodagen er for mange en tradisjon som alltid har vært der, og tradisjon tro vil vi fylle dagen med kinoforestillinger til halv pris. På dagtid vil alle salene benyttes for å kjøre et bredt spekter av barne- og familiefilmer i tillegg til andre populære aktuelle titler. På kvelden vil kinogjengere kunne benytte seg av tilbudet på hele vårt ordinære kinoprogram. Gjennom hele dagen vil kinoen ha en rekke populære aktiviteter og konkurranser.

Natt til Den STORE Kinodagen er en tradisjon for ihuga filmelskere. Hvert år tilbringer hundrevis av personer natta på kinoen for å se forskjellige filmserier. Vi setter opp en rekke filmserier som vises som maraton fra fredags kveld til lørdags morgen, og kiosk og kafe vil være åpen natta rundt slik at våre gjester kan få kjøpt mat og drikke underveis. Prisen på maraton vil ligge på 200,- for hele filmserien! Vi oppfordrer naturligvis flest mulig til å gjøre litt ekstra ut av denne unike eventen, og komme i kostymer eller lignende.