Onsdag 26. april er det duket for 20th Century Fox sin andre årlige “Alien Day”, en dag da det lanseres en rekke Alien-relaterte produkter og avholdes eksklusive Alien-events.

I forbindelse med dette kommer det blant annet ut nye Alien-tegneserier, det lanseres et audio-drama av boken Alien: River of Pain, og det avholdes en timeslang Q&A live-event på nett med skuespillere fra den kommende filmen Alien: Covenant. I tillegg vil det bli en visning av den originale Alien-filmen fra 1979 på kinoer verden over, og denne kan du selvsagt også få med deg på Aurora kino. Det blir en eksklusiv videointroduksjon av Ridley Scott i forkant, og etter filmen viser vi en smakebit fra Alien: Covenant.

Sist vi viste Alien på kino var i 2003, da i "Director’s Cut”-utgave. Denne gangen er det den originale kinoversjonen fra 1979 vi skal vise. Om du i det hele tatt liker Alien bør du komme deg på kino onsdag og benytte denne enestående anledningen til å se en vaskeekte klassiker slik den var ment å bli sett, på det store lerretet! Har du aldri sett Alien bør du komme deg på kino onsdag og benytte denne enestående anledningen til å oppleve en vaskeekte klassiker på det store lerretet! Og har du bare aldri turt å se den før så er det på tide å bite tennene sammen og få med seg denne vaskeekte klassikeren! I kinomørket kan ALLE høre deg skrike!

Kjøp billetter og les mer om filmen her