Nyheter

Kampen om Narvik! Gled deg til storfilmen kommer på kino!

25. desember 2021 er det klart for kinopremiere på filmen Kampen om Narvik! Kampene i og rundt Narvik er de største krigshandlingene på norsk jord og i norsk farvann under krigen. »

Våre åpningstider og tiltak for din sikkerhet.

Aurora kino Fokus har åpent og viser film🧡 »

Filmer på TIFF som kommer på kino

På TIFF med mye god film kan bli hektisk å få med seg alt man vil se - vi har laget en liste over filmer du kan se på kino etter festivalen. »

Elektronisk kinogave

Kjøp kinogaven på nett! »

Nå kan du kjøpe nummererte plasser igjen!

For å sikre deg en trygg og god kinoopplevelse vil det på hver enkelt kinoforestilling være maksimalt 200 personer i salen og minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. »

Har du kjøpt billetter gjennom Aurora Billett som skal refunderes pga avlysning?

Alle forestillingene denne våren er avlyst pga koronsituasjonen vi står i og billettene blir derfor refundert. »

iHUMAN Regissør Tonje Schei kommer til Aurora kino Fokus

Tirsdag 17. mars er vi så heldig å få en førvisning av "iHuman" med regissør Tonje Schei til stede. Det vil være en samtale etter filmen med regissøren og Inge Harkestad fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening. »

Advarsel om Svindelforsøk

Har du mottatt en e-post eller SMS som angivelig skal være fra Aurora Kino om gratis gavekort og tilbud på gavekort er den ikke sendt fra oss. »

Hev kinoopplevelsen i våre nye VIP seter

Nå kan du lene deg tilbake og nyte filmen i topp moderne og superkomfortable kinoseter, med motorisert rygg og fotstøtte. Disse er det perfekte valget for de som ønsker en kinoopplevelse med det ypperste av komfort! »

Perledykkerne

Dette er et konsept for de som jakter på perlene i kinoprogrammet på våre kinoer i Tromsø, Alta, Narvik og Kirkenes. Dette er vår måte å hjelpe våre kunder til å oppdage filmperlene på kino – filmer som taler til hodet og hjertet, og gir opplevelser utover bare å underholde. Vi vil informere om perlefilmene fortløpende gjennom nyhetsbrev og på Facebook. »

Kinoklubb Norge

Nå får våre gjester tilbud på innmelding i Kinoklubb Norge! Se ca. 10 utvalgte kvalitetsfilmer i året hos oss til halv pris. Du får to medlemskap til kun kr. 99,- (ord. 149,-)! »

Lukkede bedriftsvisninger

Har dere et ønske om å belønne ansatte, invitere samarbeidspartnere eller kanskje har dere et kick-off i forbindelse med en produkt- eller tjenestelansering? Hvorfor ikke kombinere dette med en eksklusiv visning - bare for dere? Konseptet legger til rette for at du kan skreddersy opplevelsen helt etter dine egne behov. »

Last ned Aurora kino-appen.

For første gang får du nå hele kinoturen: program, billettkjøp, venner og mer i en egen mobil-app. Og ikke bare det - nå kan du lagre kortet ditt og betale kinobilletten enkelt med et klikk. »

Seminarer, møter og konferanser

Våre kinosaler er gode arenaer for for seminarer, konferanse- og møtevirksomhet. Vi har egnede lokaler for både større og mindre grupper, og våre fasiliteter tilrettelegger for den perfekte opplevelsen for alle deltakerene! »

Seniorkino

Det er seniorkino hver tirsdag klokken 12:00 på Aurora kino Fokus, dersom ikke annet opplyses på våre nettsider. Det vises ikke seniorkino på helligdager. Ukens film blir annonsert på våre nettsider. »

Aldersgrenser på kino.

Aldersgrensene på kino er: tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Kulturbilletter på Jekta

Nå er det mulig å hente ut billetter til Aurora kino Fokus, Kulturhuset, Hålogaland Teater, TIFF, Nordlysfestivalen, Verdensteateret, NOSO og mange flere små og store kulturarrangementer på den nye billettautomaten vår på Jekta Storsenter. »

Kinobursdag

Vi på Aurora kino Fokus har god erfaring med gjennomføring av kinobursdag, og mange familier har gjort det til en tradisjon og kommer tilbake år etter år. Bursdagsfest på kino er selskap med drikke, godterier og popcorn, samt bespisning om det er ønskelig - og en spennende kinoopplevelse. »

Gratis kaffe

Aurora kino Fokus byr på en kopp gratis kaffe fra Location Coffee til alle publikummere på våre formiddagsforestillinger mandag til fredag. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »