Nyheter

Seminar - WORK AT PLAY

Torsdag 8. juni, kl. 10:00-12:00 kan du møte Jo-Remi Madsen, Aleksander Nordaas, Linda Skipnes Strand og Caroline Hitland på Aurora kino Fokus. På seminaret vil kunstnerne fortelle publikum om sine kreative reiser for å skape et lekfullt univers på prisbelønte videospill, animasjoner og apps. »

Let´s play: Owlboy live

På Verdens Beste barnefilmfestival kan du oppleve den kritikerroste norske spillsensasjonen Owlboy som spilles live av spilldesigner Jo-Remi Madsen. Opplev spillet og hans kreative innsikt på Aurora kino Fokus onsdag 7. juni kl. 17:30. »

FROST sing-along

Bli med på en interaktiv og unik filmvisning! 10. juni kan du oppleve magien i Disney på en helt ny måte med sing-along utgaven av FROST. Før filmvisningen kan du varme opp til den store happeningen med karaoke i foajeen, samt ansiktsmaling og annet gøy. »

Førpremiere: Wonder Woman

Allerede 9. 10. og 11. juni har du mulighet til å gå på førpremieren av Wonder Woman der du finner norske Lise Loven Kongsli på rollelisten. »

Verdens Beste – Tromsø Barnefilmfestival feirer fem år

7.-11. juni er vi igjen klar for årets Barnefilmfestival i Tromsø, og femåringen feires både på og utenfor lerretet. Programmet er nå klart og består av 29 filmer og kortfilmprogrammer - fra hele verden. »

Nattkino: PIRATES OF THE CARIBBEAN

Se Johnny Depp som den ikoniske antihelten Jack Sparrow i den helt nye filmen PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE 24. mai kl. 00:01. »

Bli kjent med RICHARD STORKEN.

Nå kan du se familiefilmen RICHARD STORKEN på kino. Denne åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand og er produsert at norske Kristine Knudsen. Filmen har fått mye skryt for å vise at man kan være i samme familie selv om man ikke er i slekt, at man må våge å være den man er, og at det er ok å være annerledes. »

Oskars Amerika.

Torfinn Iversen fra Sortland debuterer med sin første langfilm, Oskars Amerika, som er den første originalskrevne barnefilmen i Norge på seks år. »

Filmer under TIFF som kommer på kino senere i 2017.

Får du ikke sett alle filmene du ønser å se under TIFF? Fortvil ikke, flere av filmene vises på kino i Tromsø i løpet av året. »

Beste kinobesøk på 7 år.

Totalt løste 278.609 billett på kinoen i fjor. Dette er en økning på 5 % sammenlignet med 2015, som også var et godt kinoår. Faktisk har ikke kinobesøket i Tromsø vært bedre siden toppåret 2009. »

Babyboom

BRIDGET JONES´ BABY trekker rekordmange besøkende på babykino i Tromsø. »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten for filmer som BIRKEBEINERNE, CAROL, GRAND HOTEL og A PERFECT DAY. »

Seniorkino

Det er seniorkino hver tirsdag klokken 12:00 på Aurora kino Fokus, dersom ikke annet opplyses på våre nettsider. Det vises ikke seniorkino på helligdager. Ukens film blir annonsert på våre nettsider. »

Aldersgrenser på kino.

Aldersgrensene på kino er: tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Kulturbilletter på Jekta

Nå er det mulig å hente ut billetter til Aurora kino Fokus, Kulturhuset, Hålogaland Teater, TIFF, Nordlysfestivalen, Verdensteateret, NOSO og mange flere små og store kulturarrangementer på den nye billettautomaten vår på Jekta Storsenter. »

Kinobursdag

Vi på Aurora kino Fokus har god erfaring med gjennomføring av kinobursdag, og mange familier har gjort det til en tradisjon og kommer tilbake år etter år. Bursdagsfest på kino er selskap med drikke, godterier og popcorn, samt bespisning om det er ønskelig - og en spennende kinoopplevelse. »

Gratis kaffe

Aurora kino Fokus byr på en kopp gratis kaffe fra Location Coffee til alle publikummere på våre formiddagsforestillinger mandag til fredag. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »