Kinobursdag

Vi på Aurora kino Fokus har god erfaring med gjennomføring av kinobursdag, og mange familier har gjort det til en tradisjon og kommer tilbake år etter år. Bursdagsfest på kino er selskap med drikke, godterier og popcorn, samt bespisning om det er ønskelig - og en spennende kinoopplevelse.

Alle bursdagsselskaper er unike og bursdagsfeiring på kino blir et hyggelig minne for både bursdagsbarnet og gjestene. Bursdagsselskap på kino passer aller best for aldersgruppen 5-13 år. Det er lurt å bestille i god tid, så du er sikret at nettopp din dato er ledig. Det arrangeres ikke kinobursdag på Den STORE Kinodagen (første lørdag i november), i romjulsperioden eller under TIFF. 

Utvalget av film som det kan velges blant er hovedsaklig filmer som er på programmet eller som vil bli satt opp. Programmet finner du på vår nettside/app og kommende filmer vil stå under "Velg film" -> "Kommende filmer".
Du kan selvfølgelig sende inn en bursdagsforespørsel på en film som allerede er satt opp i programmet, eller fylle inn ønsket film i bursdagsskjemaet for en dag det ikke er laget program for. Vi prøver så godt vi kan å tilrettelegge for ønsket film til ønsket tidspunkt.

Prisene er som følger:
Bursdag 2D uten mat: 189,- per person
Bursdag 3D uten mat: 209,- per person
Tillegg for pizza: 50,- per person


Foreldre/ foresatte som er med barna for å feire bursdag får til sammen to fribilletter hvis de har invitert 6 barn eller flere. Foreldre/ foresatte er ansvarlig for å holde ro i salen under filmvisning. samt hjelpe til med servering av kake/ pizza.

Den ordinære prisen inkluderer film, popcorn/snacks, brus/vann og en godtepose. 3D-briller er selvsagt inkludert for de som velger å se filmen i 3D. Med pizza kan du gjøre bursdagen komplett, du trenger ikke å forberede noe selv lenger! Bestilling av pizza inkluderer saft, eget rom og bursdagsvert. Hvis du ønsker rom, men ikke pizza, kan dette leies for kr 300. Dette inkluderer bursdagsvert og utstyr til bespisning om dere har med egen kake el.  
Vi bruker å beregne 45 minutter i forkant av filmen til bespisning. Er det ønskelig med kortere eller lengre tid til bespisning, kan dette spesifiseres i kommentarfeltet på bestillingsskjemaet under.

Bestilling av kinobursdag med bespisning kan kun gjøres av en gruppe/kohort på maks 10 personer totalt grunnet nasjonale tiltak. Alle i bursdagsfølget vil bli plassert sammen i salen, med mindre noe annet spesifiseres ved bestilling.

Viktig informasjon:

* Bestillinger må gjøres minimum 7 dager før bursdag.

Forestillingene er ordinære forestillinger som er åpen for alle og man får          ikke en egen sal for seg selv.

* Bestillingen er ikke gyldig før du har mottatt en bekreftelse fra oss.

Last ned invitasjon til Kinobursdag her

Bestilling-bursdagskino Tromsø


Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din bestilling. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er. Vi følger til enhver tid gjeldene lover og regler når vi behandler dine opplysninger.

 

I dette skjemaet ber vi deg oppgi følgende informasjon:

  • NAVN PÅ KONTAKTPERSON
  • TELEFON
  • EPOST
  • ØNSKET DATO
  • ØNSKET KLOKKESLETT
  • ØNSKET FILM
  • ANTALL BARN
  • ANTALL VOKSNE
  • NAVN PÅ JUBILANT
  • ALDER PÅ JUBILANT

 

Denne informasjonen bruker vi til å gjennomføre bestillingen

 

Ved gjennomføring av bestilling samtykker du til at Aurora kino IKS og selskapets databehandlere kan behandle dine personopplysninger, slik som beskrevet i denne informasjonsboksen og som i personvernerklæringen. Din informasjon vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

 

Dersom du ønsker å trekke ditt samtykke tilbake kan du sende en e-post til billett@aurorakino.no

Lukk