Bar

Visste du at vi har en bar i tilknytning til salene og at den er åpen før filmvisninger i helgene ? Den er også mulig å leie både til kinobursdager, bedriftsvisninger/presentasjoner og generell utleie ?

Baren ligger i samme etasje som alle våre saler og har direkte tilgang til sal 6 slik at du kan ta med deg snacks og forfriskninger inn i salen. Det er mulig for alle kinogjester å kjøpe seg noe å drikke i baren før filmstart.

Lokalet har plass til over 40 personer og ligger i enden av gangen til høyre i retning sal 6 når du kommer ned trappa.

Baren er ypperlig egnet til en privat samling av gjester til en kinobursdag før filmen starter eller som møteplass i forbindelse med en bedriftsvisning, kick-off eller produktlanseringer der både mat og drikke kan serveres til f.eks. forretningsforbindelser og ansatte før ferden går videre inn i kinosalen der ønsket film vil bli vist.

I baren finnes en dedikert pc med full internett-tilgang og med trådløs styring som kan brukes til å vise f.eks. Powerpoint-presentasjoner, video, bilder, osv. på en 65 tommers LED-skjerm. Det er også fullt lydanlegg der man kan ta med seg egen musikk for å skape den rette stemningen eller man kan velge musikk blant våre spillelister.

Vil du lese mer om kinobursdag trykk her og for mer informasjon om utleie trykk her

 

Åpningstider i baren:

Vi holder baren åpen en halvtime før forestillinger med servering og stenger den like etter filmstart. For tiden har vi ikke mulighet til å tilby servering under selve visningen av filmen. Filmer med servering går i sal 6 - PORSCHEsalen og er som regel satt opp på fredag og lørdag kveld.