Sjarmøren

Forførende og rørende dramathriller

SJARMØREN handler om Esmail, en ung iransk mann som desperat forsøker å finne en dansk kjæreste, slik at han kan bli i Danmark. Han jobber i et flyttebyrå, men hver kveld tar han på seg en pen jakke og setter seg i den samme trendy vinbaren i håp om å møte og forføre den rette kvinnen.

Tiden er i ferd med å renne ut for Esmail som kan bli kastet ut av landet når som helst. Så en kveld møter han en ung, iransk kvinne som heter Sara og mot all forventning oppstår ekte følelser. Sara introduserer Esmail til det persiske miljøet i København og for første gang på lang tid føler Esmail at han hører til et sted. Men jo tettere Esmail kommer sitt mål, jo nærmere er en mystisk fremmed mann ved å innhente han. Esmails kamp for et bedre liv har konsekvenser for andre enn han selv, konsekvenser han ikke lenger kan unnslippe.

Ardalan Esmaili spiller hovedrollen som Esmail. Han er barndomsvenn av regissør Milad Alami. Dette er første spillefilm til Alami og den har vunnet en rekke priser på filmfestivaler over hele verden.

Kjøp billetter til Sjarmøren

Ingen forestillinger

Bilder fra filmen