Ikon for spill av ×

Ringenes Herre: Trilogien

I forbindelse med Den Store Kinodagen lørdag 4. november, kjører vi maraton med utvidet versjon av hele Ringenes Herre trilogien som består av The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001), The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) og The Lord of the Rings: The Return of the King (2003).

Tolkiens bøker om Frodo og ringen er noen av de bestselgende litterære verkene noensinne. Når Peter Jackson lagde film av dette ble en ny generasjon forelsket i Middle-Earth, og filmene er hyllet på alle mulige måter. Når trilogien var komplett ble Return of the King belønnet med hele 11 Oscarstatuetter! Disse filmene er unike, og må oppleves i en kinosal!

Vi starter klokken 20:30 på fredag 3.11, og holder på til utpå morgenkvisten på lørdagen. Totalt er forestillingen beregnet å vare ca. 12 timer. Både kiosk og kafe vil holde åpent natta igjennom slik at folk får kjøpt seg noe å spise og drikke underveis.

Visningen koster kr 200 for hele tre filmer!

Vi oppfordrer alle som ønsker å legge ut bilder i forbindelse med forestillingen om å benytte #dskaurora og på den måten også være med i trekningen om kinobilletter og andre premier.

Vel møtt til Ringenes Herre maraton!

Kjøp billetter til Ringenes Herre: Trilogien

Ingen forestillinger