Ikon for spill av ×

Pirates of the Caribbean: 1-5

I forbindelse med Den Store Kinodagen lørdag 4. november, kjører vi maraton med alle fire Pirates of the Caribbean-filmene; Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006), Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) og Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011).

Pirates of the Caribbean-filmene tok verden med storm og gjorde Johnny Depp til en av verdens best betalte skuespillere. Filmene som er basert på en av Disney World sine populære karuseller har alle ingrediensene en skikkelig blockbuster skal ha. Action, humor, fantastisk musikk, landskap som tar pusten fra deg, spesialeffekter i verdenseliten og noen av de beste skuespillerene Hollywood kan by på.

Vi starter klokken 20:30 på fredag 3.11, og holder på til utpå morgenkvisten på lørdagen. Totalt er forestillingen beregnet å vare ca. 12 timer og 30 minutter. Både kiosk og kafe vil holde åpent natta igjennom slik at folk får kjøpt seg noe å spise og drikke underveis.

Visningen koster kr 200 for hele fire filmer!

Vi oppfordrer alle som ønsker å legge ut bilder i forbindelse med forestillingen om å benytte #dskaurora og på den måten også være med i trekningen om kinobilletter og andre premier.

Vel møtt til Pirates of the Caribbean maraton!

Kjøp billetter til Pirates of the Caribbean: 1-5

Ingen forestillinger