Bokbad - I Grenseland

Redaktør i Nordlys Skjalg Fjellheim møter Frode Berg og Morten Jentoft til et bokbad med boka I Grenseland

5. desember 2017 blir Frode Berg arrestert i Moskva. Halvannet år senere blir den pensjonerte grenseinspektøren dømt til 14 års fengsel for spionasje. Frode Berg soner to år i det beryktede Lefortovofengslet. Bak murene blir han servert kålsuppe og tynn grøt, gjennomfører løgndetektortester og får fra cellekamerater av ulik støpning vite mye om hva som foregår i kulissene i dagens Russland. Samtidig forsøker han å forstå hva som skjedde da han sa ja til å være kurer for en bekjent i den norske etterretningstjenesten. Tvilen gnager i ham. Hvor lenge blir han sittende? Kommer han ut i live?
Morten Jentofts bok «I grenseland» handler om en sak som satte forholdet mellom Norge og Russland på prøve, og ikke minst var en enrom belastning for Frode Berg selv og hans familie. Nå kommer forfatter og journalist Morten Jentoft til Aurora kino Fokus sammen med Frode Berg for å snakke om denne saken.

For at vi skal kunne registrere publikum på plassene iht smittevern koster billetter kr 1,- 

Info: Med støtte fra Nito har Tromsø bibliotek og byarkiv og Fokus kino gleden av å invitere til bokbad. 

Redaktør i Nordlys Skjalg Fjellheim bokbader forfatter Morten Jentoft og Frode Berg. Jentoft er aktuell med boka «I grenseland. Historien om Frode Berg og livet på innsiden av norsk etterretning og russiske fengseler». 

Norli selger signerte bøker etter bokbadet. 

Kjøp billetter til Bokbad - I Grenseland

Ingen forestillinger

Bilder fra filmen