Yakari på nye eventyr

Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å snakke med alle dyr. Etter to suksessfulle og norske TV-serier på NRK blir YAKARI endelig en helt på kinoen!

Yakari, den lille Sioux-gutten som kan snakke med dyr, så dagens lys i 1969 og ble skapt av sveitseren André Jobin (manus) og Claude de Ribaupierre (tegninger). Serien ble en umiddelbar suksess, og seriealbumene (oversatt til 17 språk, inkludert norsk) er blant de mest solgte i det fransk-belgiske seriens under.

I 1983 førte suksessen til en tegneserie-TV-serie som ble publisert på video i Norge, og i 2005 var det tid for en ny serie, som denne gangen ble vist på NRK.
Nå er det endelig tid for Yakaris første fullengder film. Her får vi møte alle vennene hans - jentevenninnen Regnbue, vennen Lille Grevling, hesten Lille Torden, beveren Dobbeltann og Yakaris totem Store Ørn.

Eventyret begynner med at Yakari går på jakt etter Lille Torden, en rekordstor og vill mustang hest som alle sier er umulig å fange. Under den vanskelige jakten gjennom de fantastiske landskapene, går Yakari seg vill, men han får hjelp av Store Ørn, som gir ham muligheten til å snakke med dyr.

Den internasjonale pressen skriver følgende om Yakari.:

"En stor prestasjon som kreves for å appellere til det yngste publikummet" - Ouest France

"Et klassisk Eventyr" - Dernières Nouvelles d'Alsace

"Barna vil elske den" - Le Parisien

"Fremragende" - Les Fiches du Cinéma

"Passer perfekt til små (og store) barn" - Paris Match

"En riktig behagelig overraskelse" - Positif

"En deilig film" - Voici

Kjøp billetter til Yakari på nye eventyr

Fredag 14. mai

16.45
Sal 1
Norsk tale

Lørdag 15. mai

16.15
Sal 4
Norsk tale

Søndag 16. mai

16.15
Sal 4
Norsk tale

Tirsdag 18. mai

12.00
Sal 1
Norsk tale
17.15
Sal 4
Norsk tale