Katteprinsen

En eventyrlig film for store og små katteelskere! En natt våkner skolejenta Haru av en merkelig prosesjon utenfor vinduet sitt. Det er et katte-festopptog til hennes ære, etter at hun reddet en pus fra å bli overkjørt av en bil.

Hvordan kan de få takket henne nok?

Jo, ved å la henne få gifte seg med selveste Katteprinsen! De bortfører henne til Kattekongeriket, der hun havner i maktsyke katters vold og begynner å utvikle værhår og spisse ører.

Men Haru vil jo bare være en vanlig jente. Ved hjelp av den snille og modige Baronen forsøker hun å befri kattene fra den griske kongen og flykte hjem igjen til den virkelige verden.

Studio Ghibli lager sannsynligvis verdens mest fantasirike og forseggjorte animasjonsfilmer. For et par år siden vant Chihiro og heksene fortjent Gullbjørnen i Berlin. Det var første gang i historien at denne utmerkelsen gikk til en tegnefilm (og en film for barn, for den saks skyld). Siden har den håvet inn Oscar og en rekke andre priser. Nå er Ghibli tilbake med en søt og sjarmerende film for det helt unge publikum.

Kjøp billetter til Katteprinsen

Ingen forestillinger

Bilder fra filmen