Billettinformasjon

Vi gjør oppmerksom på at kinobilletter ikke kan reserveres, men kan kjøpes på nettsidene våre, i billettluka eller på en av våre automater.

Klikk her for kjøp av kinobillett

Billetter kan kjøpes på internett hele døgnet, i billettautomat på kinoen, samt i billettskranken i skrankens åpningstid som er 11:00 - 17:00 på hverdager og 11:30 - 21:00 i helgene. Etter klokken 17:00 på hverdager, kjøpes billetter i kiosk eller billettautomat.

Billettskranken har sommerstengt i helgene i perioden 25.06-26.08.

Billetter kjøpt på internett eller på automat på kinoen, er billigere enn billetter kjøpt i luke eller kiosk.

Har du kjøpt kinobillett(er) på nett, trenger du ikke å hente ut ordinære billetter – det er bare å møte i billettkontrollen enten med papirutskrift eller med mobiltelefon.

Vi reserverer ikke kinobilletter, med unntak av ledsagerbilletter og rullestolplass. Om ledsagerbillett blir kjøpt som ordinær billett på nett har vi ikke muligheten til å omgjøre dem til ledsagerbillett i ettertid. For å hente ut ledsagerbilletter må det fremvises gyldig ledsagerbevis.

Du kan kjøpe gavekort både i billettluken på kinoen og i kiosken. Kortet kan benyttes til kjøp av alle type produkter i billettluke, kiosk og kafé - inkludert billetter og varer.

 

Billettkategorier

Ordinær: For alle

Barn: Gyldig for 1,5 -14 år på forestillinger frem til klokken 19.00. Etter dette må barn kjøpe ordinær billett.

Ung Kulturrabatt (15-19): 15-19 år

Honnør: Fra fylte 67 år eller ved fremvisning av honnørbevis i innslippet

Ledsagerbillett: Kan fås ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis over disk

Familiebillett: Minimum fire stykker, der minst en og maks to voksne er en del av gruppen. Tilgjengelig på forestillinger frem til klokken 19.00

Norgesbillett: Kan løses ut over disk

Firmabillett/fribillett: Kan løses ut over disk


Ta gjerne kontakt med Aurora kino om du har spørsmål.

Tlf: 90 88 99 00
E-post: post@aurorakino.no