Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Baren er åpen for alle kinoens gjester fra kl. 18:00. 18 års aldersgrense.

Baren ligger i samme etasje som alle våre saler og har direkte tilgang til sal 6 slik at du kan ta med deg snacks og forfriskninger inn i salen. Det er mulig for alle kinogjester å kjøpe seg noe å drikke i baren før filmstart.

Lokalet har plass til over 40 personer og ligger i enden av gangen til høyre i retning sal 5 og 6 når du kommer ned trappa.

Baren er ypperlig egnet til en privat samling av gjester til en kinobursdag før filmen starter eller som møteplass i forbindelse med en bedriftsvisning, kick-off eller produktlanseringer der både mat og drikke kan serveres til f.eks. forretningsforbindelser og ansatte før ferden går videre inn i kinosalen der ønsket film vil bli vist.

I baren finnes en dedikert pc med full internett-tilgang og med trådløs styring som kan brukes til å vise f.eks. Powerpoint-presentasjoner, video, bilder, osv. på en 65 tommers LED-skjerm. Det er også fullt lydanlegg der man kan ta med seg egen musikk for å skape den rette stemningen eller man kan velge musikk blant våre spillelister.

Den er også mulig å leie både til kinobursdager, bedriftsvisninger/presentasjoner og generell utleie

Vil du lese mer om kinobursdag trykk her og for mer informasjon om utleie trykk her

Åpningstider i baren:

Fredager  og lørdager 18.00-23.30 for alle kunder (må være fylt 18 år) med gyldig billett til en av kveldens forestillinger i uansett sal.
Filmer markert med servering som går i sal 6 og sal 5, har mulighet til å ta med seg drikke inn i salen under filmen.

Filmer med servering er markert som "Tittel på film (Barvising 18 år)".

{{loaderText}}