Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Info om premierehelgen - Spider-Man No Way Home!

Fra 21. (natt til fredag) tom 23. (natt til søndag) januar har vi kun nattvisinger på Spider-Man pga TIFF sitt festivalprogram dag og kveld.

Spider-Man skulle hatt premiere 28. januar men ble flyttet til 21. januar når de nye restriksjonene kom. Her i Tromsø er det vår kjære filmfestival TIFF som foregår denne helgen med festivalfilmer dag og kveld. Men vi SKAL vise Spider-Man! Vi vet dere har ventet alt for lenge og gledet dere enormt. Vært skuffet og lei for at den ble utsatt. Så derfor åpner vi kinosalen på natta for dere, dette er eneste måten vi kan få til visinger denne helgen. 

MERK at det er nattvisinger! Så visingene er NATT til angitt dato! første vising er natt til Fredag 21. januar kl 00:15. Dobbelsjekk billetten din så du kommer rett natt :D 

Vi har lagt ut noen ekstra visinger og som sagt starter vi NATT TIL FREDAG

Pysj er 100% akseptert på visningene i helgen!
 
Vi gleder oss skikkelig skikkelig til å få vise denne fantastiske filmen for dere! Fra mandag 24. januar har vi normale visningstider på filmen, og vi åpner ekstra fra kl 1200 for dere. Vi ses på kino 🧡

Billettene finner du HER på mandag 🕷🕸🕷

Om Filmen
For første gang i kinohistorien er identiteten til den vennlige nabolagshelten Spider-Man avslørt, noe som fører ansvaret hans som superhelt i konflikt med hverdagslivet, og setter dem han bryr seg mest om i fare. Når han ber om hjelp fra Doctor Strange til å gjenopprette hemmeligheten, river trolldommen et hull i verden, og slipper løs de mektigste fiendene Spider-Man noen gang har kjempet mot – i noe univers. Peter må overkomme sin største utfordring til nå, noe som ikke bare vil forandre hans egen fremtid, men også fremtiden til multiverset.

reklame
{{loaderText}}