Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Festpremiere Kampen om Narvik er avlyst

I samråd med filmskaperne, har vi tatt den tunge avgjørelsen om å avlyse de eksklusive førpremierene på «Kampen om Narvik»

I samråd med filmskaperne, har vi tatt den tunge avgjørelsen om å avlyse de eksklusive førpremierene på «Kampen om Narvik», som vi skulle hatt i Narvik, Tromsø og Alta i de kommende dagene. Årsaken er det høye smittetrykket for tiden, i kombinasjon med nye restriksjoner. Vi finner det dessverre ikke forsvarlig å gjennomføre arrangementene som planlagt.

I skrivende stund er det ikke avgjort om også den brede norgespremieren 1.juledag blir utsatt. Jeg viser redegjørelsen fra filmens produsent, som følger under.

Jeg beklager dette så mye! Vi på Aurora kino hadde virkelig sett frem til å kunne ønske deg velkommen inn i det magiske kinomørket for en storslått filmopplevelse, sammen med filmens skuespillere, regissør og produsenter. Jeg krysser fingrene for at vi får anledning til å invitere deg til en eksklusiv premiere på filmen, på et senere tidspunkt!

Billetter kjøpt til disse visingene er refundert og vil være tilbakeført om noen dager. Har du likevel ikke mottatt pengene eller lurer på noe annet ta kontakt på post@aurorakino.no

Vi ønsker deg en trygg og god førjulstid,

Om filmen
April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert.

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg
reklame
{{loaderText}}